marți, 21 decembrie 2010

Rosso nerii suntem noi!

Am văzut la TV reclama cu Chivu la Vodafone şi pot sa zic că îmi tresară inima de cate ori văd acei copii (rosso nerii juniori ) de la CSM Reşiţa.

Aşa mi-a venit ideea acestei postări.

Am primit de la un bun prieten cateva poze, care, cred eu, trebuie postate pe acest site.

Cu ce echipa a jucat CSM Reşiţa la meciul din aceste poze e un mister pentru mine. Poate voi, cei care sunteţi microbişti adevaraţi, puteţi da detalii.

 Mulţumesc pe această cale lui Marius Crai pentru aceste poze.


Cel de-al treilea spot publicitar si cel mai fain, nu l-am găsit din păcate. Dar de îndată ce apare îl voi posta.

Să nu uitaţi: ROSSO NERII SUNTEM NOI!

7 comentarii :

Rosso nerii suntem noi! - Ziarul toateBlogurile.ro spunea...

[...] Rosso nerii suntem noi! Tue Dec 21, 2010 22:39 pm Am văzut la TV reclama cu Chivu la Vodafone şi pot sa zic că îmi tresară inima de cate ori văd acei copii (rosso nerii juniori ) de la CSM Reşiţa. Aşa mi-a venit ideea acestei postări. Am primit de la un bun prieten cateva poze, care, cred eu, trebuie postate pe acest site. Cu ce echipa a jucat [...] [...]

Remus Rijnita spunea...

Mare parte a pozelor sunt din ultima aparitie a echipei in Divizia A.

Mircea Rusnac spunea...

In perioada celor trei ani cand "Metalul" a jucat in A (1997-2000), meciurile de acasa erau adevarate sarbatori populare, stadionul fiind de fiecare data plin. Cel putin o treime din public era de sex feminin. Echipa avea si un frumos imn, care poate fi ascultat aici: http://www.youtube.com/watch?v=rCoJx4NKzHU

razvan spunea...

pozele sunt de la meciul cu rapid! noi nu pierdusem acasa nici un punct pana la acea intalnire, stadionul era full, tin minte ca la pauza am vrut sa merg la toaleta si nu am reusit sa parcurg mai mult de 3 metri printre suporteri. am fost invinsi categoric cu 6-1, arbitrul corpodean a fost cel mai bun jucator al rapidistilor. dupa meci a iesit celebrul scandal intre sdrobis si mircea lucescu, pe atunci la rapid, si o goana continua pe valea domanului intre jandarmi si suporterii resiteni!

se intampla in septembrie 1997 daca nu ma insel... a doua zi prosport-ul, care la acea vreme era cel mai bun ziar de sport, a avut pe coperta una dintre fotografii... iar comentariile au fost superbe!!!

cosmin spunea...

Da Razvane ...si am egalat noi la 1 si era sa ne prabusim toata tribuna a 2-a ca vroiam toti sa ajungem in teren sa ii luam pe sus de fericire...si mama, ce am mai plans la golul egalizator, mai tii minte?:))) Nu stiam noi ce avea sa urmeze...
Grupul nostru a fost prezent in fiecare an al Metalului in Div A , la stadion...foarte frumos...

Imi aduc aminte cum conationalii nostri din bucuresti veniti sa-si incurajeze echipa, au spart geamurile la Romarta...

me spunea...

o adevarata mostra de civilizatie, fotbalul asta al vostru... :)

dragos spunea...

Stiu ca golul nostru l-a dat Claudiu Balaci daca nu ma insel moment in care stadionul a explodat. A fost cel mai mare numar de spectatori pe care l-am vazut eu in acei 3 ani de divizia A. Corpodean a plecat cu duba spre Carasova din cate am auzit la acea vreme.

Trimiteți un comentariu

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)