duminică, 11 iulie 2010

Serbările Timişoreana în a doua seară

Serbarile m-au uimit si in a doua seara. Cand am ajuns in Parcul Victoria,pe la orele dupa amiezii. voia buna si distractia era deja in toi si intrecerile cu butoaie impinse peste un obstacol erau si ele deja in plina desfasurare. Voia buna a mestesugarilor Timisoareana, m-am pregatit temeinic pentru concertele ce urmau sa inceapa: cu mici si o halba strasnica de bere. Baietii de la Zero se aflau pentru al doilea an in Resita si asta s-a simtit. Publicul le fredona cantecele si ii aplauda la finele fiecarei piese. Acestia ne-au incantat si cu piese de pe cel mai recent album; pe ritmuri de rock live - caci asa este la Serbarile Timisoreana in fiecare an - solistul Laur si colegii lui au inceput seara in stil mare. Fireste, publicul resitean umpluse pana la refuz parcul pana cand au inceput primele acorduri Holograf.

[gallery link="file" orderby="rand"]
Nu credeam ca voi vedea atat de multa inflacarare la publicul la fiecare melodie a baietilor. Ti-am dat un inel, Sa nu-mi iei niciodata dragostea, Singur pe drum, etc. Toate piesele au fost la fel de indragite de public, parca cu si mai multa pasiune si implicare decat anul trecut.

In seara aceasta Serbarile ii aduc din nou pe cei de la Pasarea Colibri. Acelasi Regal de muzica folk care se anunta a fi unul de senzatie pentru norocosii ce vor trece pragul Casei Serbarilor in aceasta seara!

Nu uitati insa: o bere cu traditie se bea cumpatat.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)